De Nationale Ouderenlunch bij ’t Sonnetje


De Nationale Ouderenlunch bij ’t Sonnetje

Afgelopen week, 6 oktober, was het Nationale Ouderendag. En dus tijd om onze ouderen eens in ’t Sonnetje te zetten. We hebben een actie op Facebook opgezet waar opa, oma, vader en/of moeder opgegeven kon worden om een heerlijke pannenkoekenlunch bij ’t Sonnetje te winnen. Wauw, wat kregen we veel reacties in een paar dagen. Op donderdag 5 oktober hebben we maar liefst 10 prijswinnaars bekend gemaakt die een lunch voor 2 personen hadden gewonnen.

Vrijdag 6 oktober om 12 uur ging de lunch van start. Alles was mogelijk, het gezelschap was fantastisch en de sfeer zat er goed in. Als we voor onszelf spreken hebben we erg genoten van het gezelschap. Natuurlijk zijn er ook nog een aantal foto’s en filmpjes gemaakt. De video’s zijn te vinden op Facebook. Een aantal foto’s zijn hier te zien op deze pagina.

Leuk nog om te vermelden is dat het horeca magazine Misset Horeca ook langs is gekomen  en een foto heeft gemaakt voor het magazine. Zodra deze binnen is, zullen we de foto op Facebook plaatsen.

Voor ons is het zeker voor herhaling vatbaar en gaan we ook kijken hoe we nog meer kunnen betekenen voor onze ouderen. Wordt vervolgd.

Team ’t Sonnetje.

+ There are no comments

Add yours