Kinderen in ’t Sonnetje

Kinderen in

't Sonnetje

Restaurant voor kinderen

Hallo vriendjes

welkom in 't sonnetje

Mijn naam is Sonny en ik woon op de pannenkoekboerderij. Het is hier superleuk en er is van alles te beleven. Op zondag van 12.00u tot 14.00u loop ik meestal gezellig rond. De andere dagen help ik Boer Paul op het land.

’t Sonnetje is zeer kindvriendelijk. Op ons menu hebben wij heerlijke pannenkoeken voor de kinderen. Natuurlijk zit hier altijd een fantastische verrassing bij en een spaarmuntje. Op onze boerderij is een winkeltje waar je zelf een cadeautje uit mag kiezen van je gespaarde muntjes.

Heb je je buikje bol gegeten dan kun je nog even lekker los gaan in de speelschuur. Mag je van papa en mama niet van tafel dan hebben we een leuke kleurplaat voor jullie.  Uitgespeeld? Maak nog een wandeling naar onze boerderij en neem een kijkje bij de koeien! Wie weet kom je mij nog wel tegen.

Dikke knuffel,
Sonny

Ik hoop je snel te zien! Dan kunnen we samen spelen.

PS: Op deze pagina heb ik wat foto’s van mijzelf toegevoegd. Ik hoop dat je ze leuk vindt en mij een like wilt geven op Facebook. Dan kan je mij blijven volgen. Leuk toch.

 

 

 

sonny getekend Sonnetje Maasland