Reserveren

Online

reserveren

Online reserveren is eenvoudig en kan ook buiten openingstijden.

 

Wintersluiting

Pannenkoekboerderij ’t Sonnetje gaat verbouwen in januari. Wij zijn gesloten van 27 december 2018 tot begin februari. Zodra de nieuwe openingsdatum in zicht is zullen wij dit direct hier en op onze social-media kanalen vermelden.

Reserveringen van 6 tot 20 personen

Reserveren van 6 tot 20 personen

Van dinsdag tot en met zondag kunt u bij ons reserveren vanaf 6 personen. Met kleinere gezelschappen kunt u bij ons gewoon langskomen.

U kunt bij ons gemakkelijk tot 20 personen online reserveren. Na het maken van de reservering ontvangt u direct een bevestiging per e-mail. Klik op de button om te reserveren.

Mocht er online geen plek meer zijn raden wij u aan telefonisch contact met ons op te nemen.
Indien u slecht ter been bent, wilt u dit bij de reservering aan ons doorgeven, dan kunnen wij een mooie en ruime plek voor u reserveren.

Reserveren met een actiecode

Heeft u een actiecode en wilt u een reservering maken? Dat is mogelijk. Klik op de button hieronder om naar het reserveringsformulier te gaan.

Reserveren met een actiecode

Reserveringen vanaf 21 personen

Reserveren vanaf 21 personen

Reserveringen vanaf 21 personen kunt u zowel online als telefonisch doen. Online zal dit eerst een aanvraag zijn welke nog door ons wordt bevestigd. Aan de telefoon kunnen we direct de beschikbaarheid met u doornemen. Een online aanvraag vanaf 21 personen wordt zo spoedig mogelijk door een van onze medewerkers bevestigd.

Wilt u meer informatie betreffende de arrangementen kunt u ten alle tijden contact opnemen op het telefoonnummer 010-5911149.